Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η αλβανική μαφία διώχνει δια της βίας τις Ελληνίδες από την παραλιακή και τις αντικαθιστά με Αλβανίδες

Ένα άνευ προηγουμένου «πογκρόμ» υφίστανται το τελευταίο διάστημα οι Ελληνίδες εκδιδόμενες στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος.

Διωγμοί μετά βιαιοπραγιών, απειλών, εκβιασμών και ξυλοδαρμών που φτάνουν ακόμη και στην αφαίρεση ζωών είναι η τακτική που ακολουθεί η αλβανική μαφία της πρωτεύουσας, προκειμένου να θέσει υπό τον έλεγχό της τη νέα πιάτσα πορνείας που ξεδιπλώνεται κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου.
 
 
 Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, τον τελευταίο χρόνο οι Ελληνίδες ιερόδουλες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν η μία μετά την άλλη τα πόστα τους, υπό την απειλή της αδίστακτης αλβανικής μαφίας.
 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κάποιες από αυτές έπεσαν θύματα ωμής βίας επειδή αρνήθηκαν να φύγουν. 
 
Κάποιες ξυλοκοπήθηκαν τόσο άσχημα που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ενώ μία άλλη γυναίκα χαρακώθηκε προκειμένου να μη είναι ελκυστική για τους πελάτες. Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες και για πυροβολισμούς.

 Η πρακτική είναι απλή, οι κακοποιοί αρχικά προσεγγίζουν τις γυναίκες και τις δηλώνουν πως θα τους παρέχουν προστασία. Εκείνες έχουν δύο επιλογές: είτε να υποκύψουν είτε να εξαφανιστούν.

 Στη δεύτερη περίπτωση η θέση τους καλύπτεται άμεσα από νεαρές Αλβανίδες, τις οποίες εκμεταλλεύονται τα κυκλώματα. Τις μετατρέπουν σε άβουλα όντα με την υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών, τις κακοποιούν και τους παίρνουν όλα τα χρήματα, αφήνοντας τους μόνο λίγα ευρώ για να μπορέσουν να φάνε.

 Ελληνίδα ιερόδουλη υποστηρίζει πως η αστυνομία γνωρίζει τι συμβαίνει στην περιοχή και πρέπει να δράσει άμεσα. Υπάρχουν στοιχεία από αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μηχανών, περιγραφές ακόμα και ονόματα, τα οποία βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελίας.