Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στην Ναταλία - Το ξέσπασμα του συζύγου της για τον Αλβανό δολοφόνο!

natalia2Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που εκτυλίχτηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή των Μποζαιτίκων, με θύμα την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, η οποία έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του νεαρού άνδρα Arti Janca, Αλβανικής υπηκοότητας, θα «γραφτεί» σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Α΄Νεκροταφείο της Πάτρας, όπου θα γίνει η ταφή της.


Λίγες ώρες νωρίτερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί, ο δολοφόνος της άτυχης Ναταλίας, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής ζήτησε και πήρε προθεσμία, αφού πρώτα του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.


Ο σύζυγος του θύματος απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του δράστη ότι διατηρούσε σχέση με την Ναταλία.

«Όλη αυτή η ιστορία περί Αλβανού που γνωρίζαμε και ζούσε μαζί μας δεν ισχύει. Πιθανότητα να έγινε σύγχυση με έναν φίλο μας Αλβανό, ο οποίος όντως είναι πολύ κοντινός μας άνθρωπος και αγαπημένος. Δεν είχαμε καμία σχέση με αυτό τον άνθρωπο, καμία. Μπήκε από την πίσω πόρτα και τη χτύπησε, δεν υπήρχε ούτε συζήτηση, ούτε διαφωνία, ούτε τίποτα και μάλλον πρόκειται περί ψυχοπαθούς. Περιμένω και εγώ να μου πει η αστυνομία τι έγινε. Δεν άκουσε κανείς κάτι», είπε σε δηλώσεις του.

>> Αυτός είναι ο δολοφόνος της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά (Φωτό – Βίντεο)