Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ... Προμελετημένο το έγκλημα της 43χρονης Ναταλίας απο τον αλβανό.

nataliaVoutisna
Η στυγερή  δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά φαίνεται να έγινε για ασήμαντη αφορμή ως πράξη αντεκδίκησης μιας διαφωνίας που προέκυψε πριν από δύο χρόνια...!!


Σύμφωνα με το newpost.gr, η μοναδική συνεργασία που είχε ο δράστης με την άτυχη 43χρονη και το σύντροφό της, γνωστό δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη, ήταν όταν το ζευγάρι αποφάσισε να ανοίξει ένα μπιστρό στο Ρίο.

Τότε συμφώνησαν με εργολάβο να διεκπεραιώσει μια σιδερένια κατασκευή. Δεν έμειναν όμως ευχαριστημένοι και η συνεργασία χάλασε. Ένας εκ των εργατών του συνεργείου ήταν και ο δράστης.

Αυτό έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια. Ήταν η μοναδική επαφή του ζευγαριού με τον Αλβανό.
Ο δράστης έφυγε για την Αλβανία και επέστρεψε στην Πάτρα μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Το βράδυ της Πέμπτης ο δράστης βγήκε με έναν φίλο και συμπατριώτη του για να διασκεδάσουν σε ένα από τα ιστορικά μπιστρό της πόλης της Πάτρας, την «Τρελή Ροδιά».
Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ήπιαν αρκετά οι δυο τους.

Στο μπιστρό αυτό, τους τελευταίους μήνες δούλευε  η άτυχη 43χρονη. Ο Αλβανός την είδε, την αναγνώρισε και θυμήθηκε την «προσβολή!» που είχε υποστεί πριν από δύο χρόνια. Τότε ζήτησε  επιτακτικά από το μπαρ «τον επόμενο γύρο να τον σερβίρει η Ναταλία».

Η 43χρονη αρνήθηκε να υπακούσει και τότε ο Αλβανός με το φίλο του έφυγαν από το κέντρο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάκριση, ο δράστης έδιωξε το φίλο του με την δικαιολογία ότι έχει κάποια δουλειά και πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν η 43χρονη με το δημοσιογράφο και την κορούλα τους.

Έμεινε κρυμμένος έξω από το σπίτι του ζευγαριού ολόκληρη τη νύχτα.
Όταν το πρωί είδε τον γνωστό δημοσιογράφο να φεύγει συνοδεύοντας την κόρη του προς το σχολείο, μπήκε από την πίσω πόρτα και βρήκε τη 43χρονη να κοιμάται.

Χωρίς να διστάσει της επιτέθηκε και συνέχισε να της καταφέρει χτυπήματα με το μαχαίρι, ακόμη κι όταν εκείνη ξύπνησε, αφήνοντάς την τελικά νεκρή σε μια λίμνη αίματος.