Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Άρτα: Μπλόκο στη διακίνηση 199,5 κιλών χασίς και συλλήψεις αλβανών

Άρτα: Μπλόκο στη διακίνηση 199,5 κιλών χασίςΣε μπλόκο της Δίωξης Λαθρομεταναστών στο Μενίδι της Άρτας, σταμάτησε η διακίνηση 199,5 κιλών χασίς, στις 8 το πρωί.

Τα ναρκωτικά μετέφερε με ΙΧ αυτοκίνητο ένας Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο το αυτοκίνητο και αμέσως εντόπισαν σάκους, γεμάτους με 186 δέματα χασίς, τα οποία κατασχέθηκαν. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το αυτοκίνητο είχε νοικιαστεί στην Αθήνα.

Εξάλλου, δύο υποθέσεις διακίνησης ηρωίνης απασχολούν από χθες το απόγευμα τη Δίωξη Ναρκωτικών της Άρτας. Αξιοποιώντας πληροφορίες, ένας αστυνομικός που εμφανίστηκε ως αγοραστής 200 γραμμαρίων ηρωίνης έναντι 2.600 ευρώ, έφτασε στο χωριό Ριζόμυλο της Αχαΐας όπου είχε καθοριστεί σε κάποιο σπίτι, το ραντεβού με έναν Αλβανό προμηθευτή.

Τη στιγμή της συναλλαγής, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας, έκαναν έφοδο στο σπίτι, όπου εντόπισαν σε διάφορα σημεία συνολικά ένα κιλό ηρωίνης. Η ποσότητα κατασχέθηκε και συνελήφθη ο 21χρονος Αλβανός.

Επίσης, στη Μεγάρχη Άρτας, συνελήφθησαν δύο νεαροί, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ενός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 254 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και ζυγαριά ακριβείας, μικροποσότητες χασίς και 136 χάπια φαρμάκου, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.