Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ιρανός λαθρομετανάστης μαχαίρωσε την γραμματέα της ανακρίτριας στην Ευελπίδων!


Ιρανός λαθρομετανάστης μαχαίρωσε την γραμματέα της ανακρίτριας στην ΕυελπίδωνΓια ακόμη μια φορά αποδείχθηκε πως η πολιτική ηγεσία του Προ - Πο και του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι ανύπαρκτη και έχουν καταντήσει όλη την χώρα ένα ξέφραγο αμπέλι.

Περίπου στις 11 το πρωί Ιρανός λαθρομετανάστης - κατηγορούμενος μαχαίρωσε την γραμματέα της 28ης ανακρίτριας στο κτίριο 10 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο δράστης επρόκειτο να ξεκινήσει την απολογία του στην ανακρίτρια. Την ώρα της επίθεσης η δικαστική λειτουργός είχε βγει από το γραφείο της. Την ώρα εκείνη ο δράστης κατάφερε το χτύπημα στη γραμματέα. Σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο κτίριο 10 και να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα.

Για ακόμη μια φορά εγείρονται ερωτήματα για το πώς ο κατηγορούμενος βρέθηκε με μαχαίρι. Να σημειωθεί ότι πριν μερικές μέρες γυναίκα πυροβόλησε πάλι μέσα στα δικαστήρια κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, εισαγγελία και πρωτοδικείο είχαν ζητήσει τη λήψη αυστηρών μέτρων ασφαλείας, κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν έγινε, αφού σήμερα ο αλλοδαπός κατηγορούμενος κατάφερε να μαχαιρώσει την άτυχη εργαζόμενη.