Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ... ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΤΑ!!! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ, ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΗΤΑΝ!

«Γερά ποτήρια» ήταν τρεις Αλβανίδες και ένας άνδρας ομοεθνής τους που τα… έτσουζαν συστηματικά! Φρόντιζαν δε να είναι πάντα γεμάτη η κάβα τους και γι’ αυτό έκαναν επιδρομές στα σούπερ μάρκετ της Εύβοιας και της Βοιωτίας, από τα οποία έκλεβαν όσο περισσότερα μπουκάλια μπορούσαν!

Το κουβάρι του νήματος που άρχισε να ξετυλίγεται στις 26 Ιουνίου, όταν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους ενός καταστήματος στη Θήβα και τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβουν να κλέψουν τις φιάλες που ήθελαν.

Οι περιγραφές που έδωσαν οι υπάλληλοι βοήθησαν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίσουν μια από τους δράστες. Πρόκειται για μια 43χρονη Αλβανίδα που, μαζί με έναν άνδρα και δύο γυναίκες τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε και σε άλλες δυο κλοπές.

Στις 28 Ιουνίου, έκλεψαν 16 φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά αξίας 250 ευρώ από ένα σούπερ μάρκετ στην Αυλίδα Ευβοίας και στις 27 Αυγούστου έκλεψαν άλλα 13 μπουκάλια από άλλο ένα κατάστημα στο Αλιβέρι. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν οι τέσσερις αλλοδαποί έχουν διαπράξει παρόμοιες κλοπές και σε άλλες περιοχές.