Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΑΓΡΟΤΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε, την Τετάρτη, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έναν 27χρονο Πακιστανό λαθρομετανάστη, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο για τη δολοφονία, τον Νοέμβριο του 2012 , ενός 65χρονου αγρότη στο Στόμιο Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 27χρονος πήγε στην αγροικία του 65χρονου στις 16 του περασμένου Νοέμβρη, με σκοπό να πληρωθεί ποσό περίπου 80 ευρώ για 4 μεροκάματα που είχε κάνει . Ακολούθησε συμπλοκή των δύο και ο νεαρός φαίρεται να χτύπησε τον 65χρονο, τον τραυμάτισε και του απέσπασε το ποσό των 1513 ευρώ που είχε πάνω του.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού- πάντα κατά το κατηγορητήριο – του έκλεισε το στόμα και τα ρουθούνια και ένα υφασμάτινο φίμωτρο και τον έπνιξε.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να κόψει εισιτήριο στο ΚΤΕΛ Ιεράπετρας, προκειμένου να μεταβεί στο λιμάνι του Ηρακλείου και να φύγει από το νησί, ωστόσο δεν πρόλαβε να πάει μακριά και συνελήφθη.

Να σημειωθεί ότι, τόσο κατά τη σύλληψη του όσο και στο Δικαστήριο, ο 27χρονος Πακιστανός επέμεινε ότι αυτός δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του 65χρονου και πως όλα τα εκαναν δύο ομοεθνείς του, με τους οποίους είχε πάει στην αγροικία.

Το Δικαστήριο δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του και του επέβαλλε ομόφωνα την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, για την ανθρωποκτονία, ενώ κατά πλειοψηφία τον καταδίκασε και σε 10 χρόνια φυλάκιση για την κατηγορία της ληστείας .

Αξίζει να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος Πακιστανός είχε καταγγείλει τον βιασμό του από 53χρονο, ο οποίος πρόσφατα καταδικάστηκε, ενώ έχει αποπειραθεί δύο φορές να αυτοκτονήσει και μέχρι και σήμερα κρατείται στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Πηγή cretalive