Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: 52ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ


kakopoisekoritsiΣυνελήφθη Αλβανός από την αστυνομία με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, μετά από καταγγελία της μητέρας του μικρού κοριτσιού. 

Το απίστευτο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ σε περιοχή της Άμφισσας. Το μικρό κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτω από 13 ετών, έπαιζε μαζί με άλλα συνομήλικα παιδιά κοντά στο σπίτι του 52χρονου Αλβανού. 

Ο δράστης, ο οποίος γνώριζε το μικρό κορίτσι, του ζήτησε να πάει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς να του πάρει τσιγάρα.
Η ανήλικη αφού αγόρασε τα τσιγάρα, πήγε στο σπίτι του 52χρονου για να του τα δώσει, συνοδευόμενη από άλλα παιδιά. Τότε ο 52χρονος έβαλε στο σπίτι του μόνο το κοριτσάκι και με το πρόσχημα ότι ήθελε να περιποιηθεί μικρό τραύμα που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ασέλγησε σε βάρος με τη χρήση σωματική βίας.

Το κορίτσι αντέδρασε και κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι του 52χρονου, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή και συνέλαβαν τον 52χρονο πλησίον του σπιτιού του, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Σε βάρος του  συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση παιδιού και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.