Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΟ… SUCCESS STORY ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Συνεχίζει να κομπάζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο κόντε-Δένδιας για το (πολυδιαφημισμένο από τα ΜΜΕ) «έργο» του στο θέμα των λαθρομεταναστών. Χθες, λοιπόν, από την Καλαμάτα που βρέθηκε, καυχήθηκε ως εξής: «Η ύπαρξη των κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών κρίνεται επιτυχημένο μέτρο. 
 
Ήταν ο τρόπος με τον οποίο φέραμε σε μια τάξη το μεγάλο μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας. Το χρόνο που πέρασε έφυγαν από την Ελλάδα 25.000 παράνομοι μετανάστες και απετράπη η είσοδος 50.000. 
 
Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα εάν κάθε χρόνο βάζαμε – όπως τα παλιά χρόνια – 75.000 παράνομους παραπάνω μέσα στην ελληνική κοινωνία. Πόσο καιρό θα μπορούσαμε να αντέξουμε;».
Ποια είναι η αλήθεια για την… τάξη που δήθεν επέβαλε ο κόντες στο θέμα των λαθρομεταναστών; Πράγματι, το έτος που πέρασε «έφυγαν» -καθώς λέει κι ο Δένδιας, όχι τυχαία- από την Ελλάδα περί τους 20.000 λαθρομετανάστες – κι όχι 25.000. Γιατί «έφυγαν» κι όχι «απελάθηκαν»; Διότι, οι μισοί και πλέον αποχώρησαν οικειοθελώς με το πρόγραμμα «εθελοντικού επαναπατρισμού»!
Πάμε παρακάτω. Ας δεχθούμε ότι «έφυγαν» 20.000 λαθρομετανάστες από τη χώρα, κι ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες, για το πώς έφυγαν. Ο συνολικός αριθμός των λαθρομεταναστών είναι πάνω από 2 εκατομμύρια. Λογαριάστε σε πόσα χρόνια θα απαλλαγούμε από δαύτους, αν φεύγουν 20.000 το χρόνο.
Σε 100 χρόνια!

Υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι δε μπαίνουν άλλοι. Έλα, όμως, που συνεχίζουν να μπαίνουν! Λέει, λοιπόν, ο κόντες ότι απέτρεψε την είσοδο 50.000 λαθρομεταναστών (πράγμα που αν θέλουμε το πιστεύουμε). Δε λέει, όμως, πόσων την είσοδο… δεν απέτρεψε. 
 
Επίσημα και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας, μόνο το Α΄ εξάμηνο του 2013 κατεγράφη από την Αστυνομία η είσοδος 19.360 λαθρομεταναστών (αριθμός ίσος με όσους «έφυγαν» μέσα σ’ ένα χρόνο)! Άρα, αν υπολογίσουμε ότι θα μπουν άλλοι τόσοι και το Β΄ εξάμηνο (αν γίνει επιδρομή στη Συρία σίγουρα θα ’ρθουν δεκαπλάσιοι…), συμπεραίνουμε ότι επισήμως οι νέοι λαθρομετανάστες είναι διπλάσιοι σε σχέση με αυτούς που «φεύγουν». 
 
Άρα, χρόνο με τον χρόνο, οι λαθρομετανάστες αυξάνονται! Αυτό είναι, λοιπόν, το… success story της κυβέρνησης Σαμαρά και του κόντε-Δένδια!