Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ρομά πυροβόλησαν τον πρωταθλητή του body building στο Βόλο - Εμπλέκονται και σε ληστεία



Ακόμα ένα δείγμα της εγκληματικής τους φύσης και δράσης έδωσαν χθες 2 ρομά, οι οποίοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά στον Βόλο τον διεθνούς φήμης πρωταθλητή του body building, Μανώλη Καραμανλάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η δολοφονική επίθεση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι έξω από το κατάστημα με είδη γυμναστικής που διατηρεί ο 37χρονος πρωταθλητής.

Όπως έγινε γνωστό οι δυο δράστες της δολοφονικής επίθεσης (αδέρφια) είχαν λογομαχήσει με τον Μανώλη Καραμανλάκη έξω από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κατάστημα του Έλληνα πρωταθλητή. Ένας από τα δυο αδέρφια ρομά πλησίασε την πόρτα και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τρεις φορές με καραμπίνα, τραυματίζοντας τον Μανώλη Καραμανλάκη στο κεφάλι, στον θώρακα και στο πόδι.

Ο 37χρονος πρωταθλητής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Ύστερα από έρευνες οι δυο ρομά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το e-volos, τα ευρήματα της έρευνας των Αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, μεταξύ των οποίων και η καραμπίνα, η οποία εντοπίστηκε, μαζί με τις full-face κουκούλες των δραστών, μέσα σε τσάντα κοντά στο σπίτι τους στην περιοχή Μελισσατίκων,  οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα, που στις 25 Ιουλίου έκαναν την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Νεαπόλεως, με λεία 7.200 ευρώ. Αυτό τουλάχιστον καταμαρτυρούν όλα τα στοιχεία, κυρίως όμως η μοτοσυκλέτα, με την οποία τότε είχαν διαφύγει.

Ο Μανώλης Καραμανλάκης είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και είχε αναδειχθεί φέτος "Mr Hellas" στον πανελλήνιο διαγωνισμό body building. Αποδεικνύεται πως η μάστιγα της εγκληματικής δράσης των ρομά δεν είναι φαινόμενο τοπικής κλίμακας, αλλά πανελλήνιο το οποίο χρήζει της δέουσας μέριμνας τις Αρχές.  
πηγη