Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Χειροπέδες σε μέλος σπείρας αλλοδαπών ληστών που έσπαγαν στο ξύλο ηλικιωμένους για να τους ληστέψουν

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Lamiareport.gr στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Λαμίας βρίσκεται ένας από τους αδίστακτους ληστές της 4μελούς συμμορίας, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη Φθιώτιδα.

 

Πρόκειται για έναν 21χρονο Ρουμάνο, τον οποίο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν χθες βράδυ στη Στυλίδα, όπου διέμενε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο 21χρονος Ρουμάνος εμπλέκεται σε τρεις τουλάχιστον ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι, σε Καραβόμυλο, Στυλίδα και Λαμία.

Πως δρούσαν:

Οι αδίστακτοι ληστές στόχευαν ηλικιωμένα άτομα που έμεναν μόνα τους και νυχτερινές ώρες εισέβαλαν στο σπίτι τους. Με την απειλή μαχαιριού τους ακινητοποιούσαν και στη συνέχεια τους έδεναν χειροπόδαρα.

Πολλές φορές δεν δίσταζαν να τους χτυπήσουν ανελέητα για να μάθουν που έχουν τα χρήματά τους!

Από τον Ιούνιο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, με τις μαρτυρίες και τα λιγοστά στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, προσπαθούσαν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ, για να φτάσουν στα ίχνη της εγκληματικής ομάδας.

Τώρα αναζητούν τους τρεις συνεργούς του, που σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον οι δυο, αν όχι και οι τρεις, είναι αλλοδαποί.