Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΥΤΣΕΚΑΔΙΚΗ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

8FFB667715174323C8812FD1956DA730
Μπροστά σε μια τεράστια χασισοφυτεία άνω των 1.000 δενδρυλλίων, η οποία καλλιεργούνταν σε τρία επίπεδα και βρισκόταν μια ανάσα από το χωριό Παντάνασσα Ρεθύμνου, βρέθηκαν χθες αστυνομικοί.

Μέσα στη φυτεία, υπήρχε σκηνή καμουφλαρισμένη με κλαδιά, στην οποία κατοικοέδρευαν δύο Αλβανοί κατσαπλιάδες, 35 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι όταν οι αστυνομικοί φώναξαν “Αστυνομία” πετάχτηκαν από την κρυψώνα τους
και ακολούθησε η ανταλλαγή των πυροβολισμών. 


Ωστόσο, οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν, τραυμάτισαν τον 35χρονο και συνέλαβαν εν συνεχεία και τον 22χρονο. Τα ΜΜΕ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με την ταυτότητα του 35χρονου, που λέγεται Αλεξάντερ Κόλα, με το αν είναι ή δεν είναι συγγενής του διαβόητου κακοποιού, δραπέτη των φυλακών Τρικάλων και μακαρίτη πλέον, Μάριον Κόλα, λες κι αυτό έχει καμιά σημασία.

Τι προσπαθούν να καλύψουν; Το γεγονός ότι μέσα στη χασισοφυτεία βρέθηκαν δύο αλβανικές σημαίες! Μήπως, λοιπόν, η κερδοφόρα επιχείρηση δεν ήταν των δύο κατσαπλιάδων, αλλά της ουτσεκάδικης αλβανικής μαφίας, που θέλει με τα έσοδα από τέτοιες βρομοδουλειές να χρηματοδοτήσει αντάρτικο πόλεων στην Ελλάδα, αλλά Κοσσυφοπέδιο;

Γιατί, να μην ξεχνάμε, πως ο Ουτσεκά στο Κόσοβο χρηματοδοτήθηκε από παρόμοιες βρομοδουλειές, όπως εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, εμπόριο όπλων κ.τ.λ.

(ΥΓ): Επειδή υπάρχουν και δύσπιστοι, που μπορεί να αμφιβάλλουν για τις αλβανικές σημαίες, θα παραθέσουμε και την ανακοίνωση της Αστυνομίας για να πεισθούν: «Επιπλέον, στον αυτοσχέδιο χώρο, όπου εντοπίστηκαν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα εξάσφαιρο περίστροφο διαμετρήματος 357 MAGNUM , το οποίο ήταν πλήρες φυσιγγίων, δεκατέσσερα (14) φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος, τρία (3) κινητά τηλέφωνα και δύο (2) αλβανικές σημαίες».