Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ, ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 43ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ...!!! ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΤΗΝ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΣΑΝ.. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΕ!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της περιοχής της νότιας Λακωνίας το αποτρόπαιο συμβάν της αιχμαλωσίας 43χρονης μητέρας δύο παιδιών, ο άγριος ξυλοδαρμός της και η ασέλγεια από άγνωστο ή αγνώστους κουκουλοφόρους χθες το πρωί.

Υπό την απειλή μαχαιριού πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης, η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο χωράφι της για να κάνει αγροτικές δουλειές.  
 
Αιφνιδιαστικά την πλησίασαν ένας ή δυο "μελαμψοί" κατά την περιγραφή της γυναίκας οι οποίοι- έχει καταθέσει- ότι φορούσαν κουκούλα(κατόρθωσε όμως από την προφορά και το χρώμα τους να αντιληφθεί ότι πρέπει να ήταν Πακιστανοί που γυρίζουν σε μια περιοχή που έχει πολλούς λαθραίους εργάτες.

Οι δράστες(η αστυνομία κάνει λόγο για έναν), την απείλησαν με μαχαίρι να κατεβάσει τα ρούχα της απο τη μέση και κάτω, την χτύπησαν(η γυναίκα έχει σπασμένα πλευρά και χτυπήματα στα χέρια)και σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε "απόπειρα βιασμού".

Άλλες πληροφορίες όμως λένε ότι η γυναίκα έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Προνάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας και το Α.Τ Σκάλας.

Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναβρασμός ενώ κυριαρχούν και υποψίες για το λόγο που γίνεται κάτι τόσο βάρβαρο σε μια περίοδο που η χώρα βράζει από τις τελευταίες αποκαλύψεις. makeleio.gr