Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Μαρτυρικός θάνατος ηλικιωμένου στα χέρια αλλοδαπών! Συνελήφθη η αλλοδαπή οικιακή βοηθός που ειχε σχεδιάσει την ληστεία.

Δεμένος χειροπόδαρα και με κακώσεις στο κεφάλι, από τις όποιες επήλθε ο θάνατός του, βρέθηκε ο άτυχος συνταξιούχος που έπεσε θύμα δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία από την 53χρονη αλλοδαπή οικιακή βοηθό του και τους συνεργούς της.

Μπροστά στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όταν έφτασαν στο διαμέρισμα του 72χρονου, στη Βασιλέως Γεωργίου στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όπου το θύμα ζούσε μόνο του.

Από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, εκδοχή που ενισχύεται από το γεγονός ότι το διαμέρισμα του ηλικιωμένου βρέθηκε αναστατωμένο. Πιθανολογείται δε, οι δράστες να χτύπησαν το θύμα μέχρι θανάτου για να τον υποχρεώσουν να τους υποδείξει το σημείο όπου έκρυβε χρήματα.

Για την υπόθεση συνελήφθη 53χρονη αλλοδαπή, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο διαμέρισμα του θύματος.  
Σε βάρος της 53χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από κ. Ανακρίτρια του 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί ενώπιόν της, με την κατηγορία της «Ανθρωποκτονίας με πρόθεση». Επίσης, ερευνάται το ενδεχόμενο συμμετοχής άλλων αγνώστων ατόμων, συνεργών της 53χρονης.

Η χώρα έχει πνιγεί στο αίμα, οι ληστές οργιάζουν σε όλη την επικράτεια δολοφονώντας ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας  ακόμα και για λίγα ευρώ. Ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων τους, οι άθλιοι κυβερνητικοί παράγοντες, που επιτρέπουν σε όλους αυτούς να εγκληματούν ανεξέλεγκτα στη χώρα

Μόνη λύση η εφαρμογή σκληρών κατασταλτικών και σωφρονιστικών μέτρων για να τσακιστεί άμεσα η εγκληματικότητα.