Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Συνελήφθησαν οι αλλοδαποί δράστες που λήστεψαν και τραυμάτισαν 82χρονο παντοπώλη


pantopwleio 8-8-2013Συνελήφθησαν, την Τετάρτη, στην περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 25, 25 και 51 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «ληστεία κατά συναυτουργία», ενώ αναζητείται και ένας ακόμα ομοεθνής συνεργός τους.
 
Οι τρεις δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, στην περιοχή της Λακκιάς, διέρρηξαν παντοπωλείο ιδιοκτησίας 82χρονου ημεδαπού, πλην όμως ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του.

Ο ιδιοκτήτης μόλις άκουσε το συναγερμό βγήκε σπό το σπίτι του κι έτρεξε προς το μαγαζί με αποτέλεσμα οι ληστές να του επιτεθούν και να του προκαλέσουν βαριές σωματικές βλάβες, ενώ αφαίρεσαν από το παντοπωλείο χρηματικό ποσό, διάφορα πακέτα τσιγάρα κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, πήγαν στην οικία του 82χρονου, εντός της οποίας βρίσκονταν η 79χρονη σύζυγός του, από την οποία αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

Ο 82χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.