Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΚΡΥΒΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΑ - ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ


kola-synergoiΗ Αστυνομία είναι απολύτως βέβαιη, από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, ότι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί, είχαν συνεργούς στην περιοχή.

Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι όλες αυτές τις μέρες κρύβονταν σε σπίτι. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο Μάριον Κόλα είναι ξυρισμένος, ενώ ο σάκος που εγκαταλείφθηκε από τον συνεργό του ήταν γεμάτος με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε κι ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, το οποίο εγκατέλειψε ο Ιλίρ Κούπα θέλοντας να ξεφορτωθεί το βάρος του στην επιχείρηση διαφυγής.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα, ο οποίος όπως εκτιμά η Αστυνομία πέρα από τον βαρύ οπλισμό φέρει μαζί του και χειροβομβίδες.

Οι δύο Αλβανοί δραπέτες, φαίνεται ότι κρύβονταν επί δεκαπέντε ημέρες σε κάποιο σπίτι της περιοχής. Ασφαλές καταφύγιο που είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.

Τα ξημερώματα θεώρησαν ότι τους ευνοούν οι καιρικές συνθήκες. Επικρατούσε πυκνή ομίχλη γεγονός που έκανε αδύνατο τον εντοπισμό τους από τις θερμικές κάμερες.

Όμως έπεσαν πάνω στην ενέδρα των αστυνομικών, κι ακολούθησε πραγματική μάχη.
epirus post