Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Φθιώτιδα: Σύλληψη ΡΟΜΑ τσιγγάνου διαρρήκτη - Τον εγκλώβισαν οι κάτοικοι γειτονιάς!

Πρόκειται για τρεις τσιγγάνους ΡΟΜΑ από την Αλίαρτο, που όπως όλα δείχνουν έχουν διαπράξει σωρεία κλοπών σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και την ευρύτερη περιοχή της Στερεάς. 

Όλα ξεκίνησαν στις 02.00 τα ξημερώματα της Τρίτης (23-07-2013), όταν η συμμορία πήγε στον Έξαρχο Αταλάντης για να κλέψει ένα αγροτικό.


Οι δυο έμειναν στο αυτοκίνητο και ο τρίτος πήγε να πάρει ένα κόκκινο αγροτικό Toyota, που είχαν βάλει στόχο. Για κακή τους τύχη όμως έγιναν αντιληπτοί από κάποιο γείτονά, ο οποίος κάλεσε και άλλους σε βοήθεια με αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν τον 42χρονο μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι άλλοι δυο βλέποντας ότι τα πράγματα αρχίζουν αν δυσκολεύουν και γι΄ αυτούς εγκατέλειψαν το σημείο, αφού ήξεραν ότι σε λίγο θα καταφθάσει η αστυνομία. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, την επομένη μέρα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας από την Βοιωτία, συνέλαβαν στην περιοχή της Αλιάρτου και τους άλλους δυο της "παρέας".

Οι αστυνομικοί τώρα προσπαθούν να δουν σε πόσες περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων εμπλέκονται, πόσα μέλη είχε η εγκληματική ομάδα και εάν έχουν διαπράξει άλλες αξιόποινες πράξεις.