Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Ολονύχτιες επιχειρήσεις και από αστυνομικούς της Πάτρας για τον εντοπισμό των αλβανών δραπετών των φυλακών της Πάτρας που νωρίτερα πυροβόλησαν και σκότωσαν αστυνομικό στο Δίστομο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Αχαία, μαζί με ομάδες αστυνομικών από την Αιτωλία "σάρωσαν" την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και έστησαν ενέδρες αφού κατάπληροφορίες υπήρχε ενδεχόμενο να κινηθούν οι δολοφόνοι προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο οι έρευνες δεν απέδωσαν.

Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι αδίστακτοι αλβανοί δραπέτες των Τρικάλων. Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν.

Όλα έγιναν ξημερώματα κοντά στο Δίστομο Βοιωτίας. Στις δύο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο αναζητώντας τους πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.


Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν.

Οι δραπέτες εμφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι πεζοί, χωρίς αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν. Κανείς από τους τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπλόκο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι δράστες πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τους ασύρματους για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους. Στη συνέχεια άρπαξαν και ένα από τα δύο αυτοκίνητα των αστυνομικών και αποχώρησαν απ' το σημείο. Κατά τη διαφυγή τους ένας απ' τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών. Μια από τις σφαίρες δυστυχώς ήταν μοιραία για τον έναν από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 37χρονος αστυνομικός που ήταν πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.

Πηγή: thebest