Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Νιγηριανές Ιερόδουλες έδειραν τουρίστα στη Ρόδο!

Ο Νορβηγός, ύστερα από τον ξυλοδαρμό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι δύο ιερόδουλες στα κρατητήρια.

 Όπως γράφει το proodos.net όλα ξεκίνησαν προχθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Ορφανίδου, όπου βρισκόταν ο 19χρονος Νορβηγός. Ο νεαρός, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, είδε τις δύο Νιγηριανές, οι οποίες φέρονται να του ζήτησαν να κοιμηθούν όλοι μαζί, έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο Νορβηγός τους εξήγησε πως δεν είχε τόσα χρήματα, τους έδειξε το πορτοφόλι του. Εκείνες φέρονται να πήραν τα 70 ευρώ που είχε και ο νεαρός άρχισε να τις κυνηγάει.

Λίγα μέτρα πιο κάτω και ενώ είχαν φθάσει στη Ψαροπούλα, ο Νορβηγός τις εντόπισε και πήρε την τσάντα της μίας, προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματά του και τουρίστας κι ιερόδουλες έγιναν "μαλλιά κουβάρια".

Οι δύο γυναίκες τον χτύπησαν στο πρόσωπο, στο σώμα και στα χέρια. Του δάγκωσαν το στήθος και τη μύτη. Για καλή του τύχη όμως, ειδοποιήθηκαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο περίπου στις 4.30 το πρωί, εντόπισαν τον Νορβηγό, τον οποίο και μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά και τη μία εκ των ιερόδουλων, την οποία και συνέλαβαν. Λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν και τη δεύτερη Νιγηριανή.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο αλλοδαπών, ηλικίας 30 ετών, για την τέλεση των κακουργηματικών αδικημάτων της ληστείας, αλλά και του ξυλοδαρμού.


Και οι δύο οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου.