Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Γιάννενα: Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος του ηλικιωμένου ζευγαριού - Τι είπε στην απολογία του!

O Αλβανός δολοφόνος που σκόρπισε τον τρόμο στα Κτίσματα Ιωαννίνων εμφανίζεται σκληρός και αμετανόητος - Διαβάστε τα λόγια που είπε χθες σε αστυνομικούς.

 

Σκληρός, αδίστακτος κι αποφασισμένος για όλα.... Με αυτούς τους χαρακτηρισμούς περιγράφουν αξιωματικοί των Ιωαννίνων των 30χρονο που σκότωσε το ζευγάρι ηλικιωμένων στα Κτίσματα κι απείλησε να τινάξει στον αέρα ένα ολόκληρο χωριό με τις χειροβομβίδες που μετέφερε.

Με την κυνικότητα που περιέγραψε το διπλό έγκλημα στους αστυνομικούς, αμέσως μετά τη σύλληψή του, με την ίδια κυνικότητα εμφανίστηκε κι ενώπιον του Εισαγγελέα.

Μετά τη ληστεία στο καφενείο και πριν τη διπλή δολοφονία του άτυχου ζευγαριού ο δράστης εισέβαλε και σε ένα ακόμη σπίτι και λήστεψε μια 63χρονη. «Τη γυναίκα δεν την σκότωσα γιατί μου πρόσφερε φαγητό. Δεν μου έχει προσφέρει κανείς μια μπουκιά ψωμί.» είπε κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του ομολογίας ο Αλβανός αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.



Ωστόσο ήταν ψυχρός και ανέκφραστος όσον αφορά τη δολοφονία του άτυχου ζευγαριού και δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Αντίθετα φάνηκε αποφασισμένος να σκοτώσει κι άλλους σύμφωνα με τον κ. Τρομπούκη, αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου.