Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Φθιώτιδα: Απόδραση αλβανού κρατουμένου.

Ο νεαρός Αλβανός είχε συλληφθεί χθες το μεσημέρι (15-04-2013) μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του ως ύποπτοι για κλοπές και διαρρήξεις. Μάλιστα από την προανάκριση προέκυψε ότι έχουν κάνει και ληστεία σε σπίτι. Αργά το απόγευμα όταν τελείωσε η προανάκριση στα γραφεία της Ασφάλειας και οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στα κρατητήρια βρήκε την ευκαιρία να αποδράσει.

Πιο συγκεκριμένα ο κρατούμενος μόλις βγήκε στο πλατύσκαλο του αστυνομικού μεγάρου, για να οδηγηθεί από την εξωτερική είσοδο στο υπόγειο όπου είναι τα κρατητήρια, ξαφνικά έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή προς την έξοδο της οδού Αθηνών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 22χρονος ''έβαλε τα πόδια στην πλάτη'', διέσχισε γρήγορα τον προαύλιο χώρο και όταν βρέθηκε μπροστά στη ψηλή μάντρα, με τη φόρα που είχε, έκανε ένα απίστευτο σάλτο και την πήδηξε, με αποτέλεσμα να τρέξει προς την πόλη και να χαθεί στο σκοτάδι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και αστυνομικοί άρχισαν τις αναζητήσεις οι οποίες συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν μέσα στις επόμενες μέρες...