Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Έπιασαν ΡΟΜΑ για κλοπή και προέκυψε... φυγόδικος για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Απόλυτη ανατροπή με την σύλληψη 62χρονου Ρομά που έγινε χθες στο Θέρμο για μικροκλοπή. Προέκυψε ότι ο συλληφθείς αναζητούνταν από το 1995 με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του αυτόφωρου ο 62χρονος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια του Αγρινίου για μικροκλοπή σε βάρος γυναίκας σε χωριό του Θέρμου, για την οποία μάλιστα αθωώθηκε, αφού όπως φαίνεται και η παθούσα δεν θέλησε την δίωξη του, προφανώς εξαιτίας και της ευτελούς αξίας των κλοπιμαίων.

Όμως από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε πως ο αθίγγανος, είχε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Σπάρτης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η υπόθεση αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, επεισόδιο μεταξύ Ρομά πριν από 18 χρόνια και ο 62χρονος δεν είχε βρεθεί από την Αστυνομία, προφανώς επειδή δεν είχε σταθερό τόπο κατοικίας και ήταν περιπλανώμενος.

Με απόφαση του αρμοδίου Εισαγγελέα του Αγρινίου, ο 62χρονος παραπέμφθηκε σήμερα στον αρμόδιο ανακριτή Σπάρτης, σε εφαρμογή του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Πηγή: agriniopress.gr