Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Λαμία: Άφαντοι οι 8 αλβανοί δραπέτες

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της αστυνομίας για τους 8 Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Ιδιοκτήτης είδε 8 άτομα να κλέβουν το αυτοκίνητό του, στην Λαμία.

 

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των 8 Αλβανών που δραπέτευσαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από τις φυλακές Τρικάλων και όπως φαίνεται πέρασαν τις τελευταίες ώρες από τη Φθιώτιδα και τη Λάμία.

Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι χθες το μεσημέρι, μια ομάδα 8 ατόμων έκλεψε το αυτοκίνητό του. Όπως είπε οι 8 άντρες παραβίασαν τις πόρτες, μπήκαν στο αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το νοσοκομείο Λαμίας, στην περιοχή των Γαλανέικων και έγιναν καπνός.

Ο ιδιοκτήτης είπε στους αστυνομικούς, πως έκανε το λάθος να αφήσει τα κλειδιά πάνω στο τιμόνι. Αυτό όπως φαίνεται έκανε τους διαρρήκτες να επιλέξουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και να φύγουν. Ο ιδιοκτήτης είδε στα γραφεία της Ασφάλειας τις φωτογραφίες με τους 8 δραπέτες και συνομίλησε με τους αστυνομικούς, για τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι δραπέτες, φέρονται να επιτέθηκαν σε ζευγάρι στο νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας και να προσπάθησαν να πάρουν το αυτοκίνητο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ :

Τρίκαλα: ''Παραστρατιωτική οργάνωση αλβανών πίσω από την αιματηρή απόδραση των φυλακών'' - Βίντεο!