Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Να παραδοθούν οι Έλληνες στην εγκληματικότητα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Να παραδοθούν οι Έλληνες στην εγκληματικότητα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι βουλευτές του Σύριζα, Τσουκαλάς, Δρίτσας και Βούτσης, κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό προστασίας του πολίτη, σχετικά με την αύξηση της πώλησης όπλων και των αδειών οπλοφορίας, που παρατηρείται τα τελευταία έτη στην Ελλάδα.

Η ανησυχία των μαρξιστοειδών του Σύριζα, έγκειται στο ότι τα όπλα αυτά, μπορεί να… καταλήξουν σε ακροδεξιούς! Στην ερώτησή τους, αναφέρουν πως στελέχη της αστυνομίας και συνδικαλιστικοί φορείς αστυνομικών υπαλλήλων, εκφράζουν επιφυλάξεις για τη σκοπιμότητα των αιτήσεων οπλοκατοχής, επιφυλάξεις οι οποίες κατά την ακροαριστερή ‘’λογική’’, ‘’υπονοούν ευθέως, ότι η αύξηση των αιτήσεων σχετίζεται με τη δράση ακροδεξιών ομάδων’’…

Αξίζει να τονίσουμε πως ο γιος ενός εκ των τριών βουλευτών του Συριζα που κατέθεσαν την ερώτηση, ο Γιώργος Βούτσης, συμμετείχε ενεργά σε ακροαριστερή τρομοκρατική ομάδα, με έφεση στις ληστείες τραπεζών. Συνελήφθη, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, ύστερα από τη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Δεν πείθει λοιπόν, ούτε ο κύριος Βούτσης, ούτε οι υπόλοιποι ‘’σύντροφοι’’ για τη δήθεν ανησυχία τους. Ας φροντίσουν να καταδικάσουν τη βία της ακροαριστεράς και μετά να ασχοληθούν με το δικαίωμα του Ελληνικού Λαού στη νόμιμη αυτοάμυνα.

Καμία εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός, πως η ανθελληνική και καθεστωτική Αριστερά, δεν ασχολείται διόλου με την ασυδοσία των ένοπλων συμμοριών αλλοεθνών, οι οποίες ληστεύουν και δολοφονούν σε όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά αντίθετα θέτουν στο στόχαστρο της κριτικής τους, τους αβοήθητους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά τον εφιάλτη της εγκληματικότητος των λαθροεισβολέων…