Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα - Μέγαρα 15/12 11 πμ (Ομιλητές: Κασιδιάρης, Λαγός)

Συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα - Μέγαρα 15/12 11 πμ (Ομιλητές: Κασιδιάρης, Λαγός)
 
Δολοφονία ανηλικού σε καταυλισμό ρομά  - Η εγκληματικότητα στην περιοχή των Μεγάρων είναι εκτός ελέγχου, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει...

Ο Πυρήνας Μεγάρων της Χρυσής Αυγής καλεί όλους τους Έλληνες σε συγκέντρωση - πορεία διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητας που θα γίνει το Σαββάτο, 15 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ., στην είσοδο της πόλης των Μεγάρων (έναντι Κοιμητηρίου). Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Ιωάννης Λαγός. 

Εναντιωνόμαστε στην κατάληψη της ιστορικής μας πόλης από κάθε είδους εισαγόμενους και εγχώριους εγκληματίες που ενεργούν εις βάρος του λαού των Μεγάρων, καταδικάζοντας τον να ζει φυλακισμένος στον τρόμο του.

Οι λεηλασίες οι τραμπουκισμοί και οι δολοφονίες από τους καταυλισμούς των ρομά (Βλυχό, εργατικές κατοικίες και Κούμουλα) δεν μπορούν να γίνονται πλέον ανεκτοί. Γινόμαστε ένα, ενώνουμε τις φωνές μας και αντιστεκόμαστε στην ολιγωρία της Πολιτείας και της Τοπικής Αρχής απέναντι στη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών που γίνονται καθημερινά θύματα κάθε δυνατής εγκληματικής συμπεριφοράς.

Η Χρυσή Αυγή, ο μοναδικός πολιτικός φορέας που τηρεί έμπρακτα τις υποσχέσεις του, στέκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό με στόχο να μπορούν οι Έλληνες να κυκλοφορούν ξανά ελεύθεροι μέσα στις πόλεις.

Πυρήνας Μεγάρων
Οδός Ρήγα Φερραίου 6
Δευτέρα και Πέμπτη 19:00-21:00
Τηλ: 2296023375