Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Δεκάδες αφγανοί στη φοιτητική εστία Ζωγράφου επιτέθηκαν στον φύλακα


Δεκάδες αφγανοί στη φοιτητική εστία Ζωγράφου επιτέθηκαν στον φύλακαΕδώ και καιρό υποτίθεται ότι βρίσκεται σε εφαρμογή ο νόμος για την άρση του ασύλου στους πανεπιστημιακούς χώρους.

Εννοείται πως αυτός ο Νόμος δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ μέχρι τώρα. Σήμερα το πρωί στην φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου ο φύλακας της Σχολής χτυπήθηκε από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι διαμένουν παράνομα στην εστία. 

Ο άτυχος φύλακας απευθύνθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν απέξω, οι οποίες όμως δήλωσαν πως δεν μπορούν να επέμβουν! Το θράσος και η αναίδεια των παράνομων αλλοδαπών έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε να πουν πως αν συμβεί το παραμικρό, θα φωνάξουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για συμπαράσταση.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το τι επακολούθησε, όταν ήρθε εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να μην κάνουν τίποτα στην περίπτωση κατά την οποία οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πράγματι θα έκαναν την εμφάνισή τους. Η ουσία του όλου συμβάντος έγκειται, πέρα του ότι αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ο ανενεργός ρόλος του Νόμου περί ασύλου, στο ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά γύρω από την αντιμετώπιση Βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου

Όταν πρόκειται για Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  «η τρίχα γίνεται τριχιά» και ο λαλίστατος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ζητά την πιο σκληρή αντιμετώπιση.

 Όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για πολλοστή φορά, καλύπτουν την άνομη και εγκληματική συμπεριφορά των αγαπημένων τους λαθρομεταναστών, ο υπουργός και οι υφιστάμενοι του «κάνουν την πάπια».

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.