Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ηράκλειο: Αλβανός-τέρας βίασε 77χρονη γριούλα στο σπίτι της!

Νεαρός Αλβανός ο οποίος είχε πρόσφατα λάβει την ελληνική υπηκοότητα (!!) εισέβαλε στο σπίτι 77χρονης στο Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό την ληστεία και αφού δεν βρήκε χρήματα την βίασε..!

Θέμα τιμής για την αστυνομία η σύλληψη του δράστη - Σοκαρισμένη και οργισμένη η τοπική κοινωνία από τον εφιάλτη που έζησε η αγαπημένη γειτόνισσά τους...

Με αστυνομικά μπλόκα στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, ελέγχους σε όλες τις εξόδους της πόλης αλλά και ανθρωποκυνηγητό στους ορεινούς όγκους του Ηρακλείου, η τοπική ΕΛ.ΑΣ αναζητάει τα ίχνη του βιαστή της 77χρονης γριούλας, που χθες τα ξημερώματα έζησε τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, η γυναίκα δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της με πιθανότερο κίνητρο την κλοπή ωστόσο όταν ο δράστης είδε ότι δεν έβρισκε τίποτε να πάρει άρχισε να ασελγεί πάνω στην ηλικιωμένη γυναίκα η οποία λόγω του πανικού αλλά και των χρόνων που τη βάραιναν ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Ο νεαρός δράστης φαίνεται ότι ήθελε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές πάνω στην άτυχη γυναίκα. Η αστυνομία αναζητάει έναν 20χρονο Αλβανό που πρόσφατα πήρε την ελληνική υπηκοότητα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο στην επίθεση που έκανε στο σπίτι της ηλικιωμένης να μην ήταν μόνος του.

Την ίδια ώρα, η μικρή κοινωνία στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού είναι ανάστατη και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. Ήδη έχουν γίνει τρεις προσαγωγές και οι έρευνες συνεχίζονται.