Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αλβανοί τραυμάτισαν σοβαρά δυο αστυνομικούς σε μπαρ στην Ηγουμενίτσα

Άμεσο  κίνδυνο διέτρεξε η ζωή δυο  αστυνομικών που προσπάθησαν  να συλλάβουν τους αλλοδαπούς  δράστες ενός επεισοδίου με  τραυματισμό σε μπαρ της Ηγουμενίτσας. Οι δυο «νταήδες» τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν σοβαρά τον ένα με μπουκάλι και τον άλλο… μαστιγώνοντάς τον με μια ζώνη!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος είχαν κληθεί στο μπαρ μετά την καταγγελία ενός 24χρονου Αλβανού ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι τον είχαν τραυματίσει. Όταν έφτασαν στο μαγαζί, βρήκαν τους δράστες ηλικίας 27 και 25 χρόνων και προσπάθησαν να τους βάλουν χειροπέδες. Όμως, εκείνοι όρμησαν εναντίον τους κρατώντας ο 27χρονος ένα γυάλινο μπουκάλι με το οποίο χτύπησε στο κεφάλι έναν αστυνομικό και ο 25χρονος τη ζώνη του παντελονιού του, με τη μεταλλική αγκράφα της οποίας επιτέθηκε σε έναν άλλο αστυνομικό!

Αμέσως  έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατάφεραν να αφοπλίσουν τους «ζόρικους» Αλβανούς και να τους συλλάβουν. Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων τους διακομίστηκαν στη συνέχεια στο Γενικό νοσοκομείο Φιλιατών όπου νοσηλεύονται. Οι δράστες κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας κατηγορούμενοι για αντίσταση, απρόκλητη επίθεση και σωματικές βλάβες.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr