Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ο Δένδιας ξηλώνει την Σύρο! Έβαλαν αστυνομικό να υποδυθεί το Κτήνος της Πάρου;Αποκάλυψη ΣΟΚ από Κώστα Μαρκόπουλο! Με πολιτικό άσυλο ήταν στην Ελλάδα το κτήνος της Πάρου!

Έξαλλος ο Δένδιας με τα κόλπα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σύρου για να προστατέψουν το Κτήνος της Πάρου. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στην φωτογραφία που βλέπετε νεαρός αστυνομικός (χαμογελαστός) υποδύεται τον Πακιστανό για να ξεγελάσουν τους δημοσιογράφους!

 
Από την Αθήνα οι επικεφαλής της Σύρου έλαβαν εντολή να μην ασχοληθούν με την ληστεία - δολοφονία της Πάρου. Πλησιάζει μάλιστα η ώρα να ξηλωθούν.

 
http://www.kourdistoportocali.com



Ο Νίκος Δένδιας ξηλώνει την Διοίκηση της Σύρου μετά την προκλητική προστασία του Κτήνους. Τους απαγόρευσαν να ασχοληθούν με τους ληστές της Πάρου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού", από την Αθήνα δόθηκε εντολή στην Αστυνομική Διοίκηση της Σύρου να μην ασχοληθούν καθόλου με τη ληστεία-μετά δολοφονίας-της Πάρου. 
 
Tην υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών της Αθήνας. Κι αυτό μετά την προκλητική προστασία που παρείχαν στον κτηνάνθρωπο που έλιωσε-στη κυριολεξία-το πρόσωπο της 15χρονης Μυρτώς. Τεράστια είναι τα ερωτηματικά της κοινής γνώμης και για την στάση Ανακριτή και Εισαγγελέα, οι οποίοι δέχθηκαν την ειλικρίνεια(!) του Πακιστανού και τον οδήγησαν στις φυλακές ανηλίκων. 
 
Του "φόρεσαν" μάλιστα και κουκούλα για να του κρύψουν το πρόσωπο. 
Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τις Αρχές της Σύρου να κουρεύουν την αλαγοουρά του κτήνους-φώναξαν τον Τρύφωνα Σαμαρά;-για να δείχνει πιο ανθρώπινο! Όλα αυτά αποτελούν μια πρωτοφανή πρόκληση για την οικογένεια της Μυρτώς αλλά και για όλους τους Έλληνες πολίτες. 
 
Διαπλοκή δουλεμπόρων και υπηρεσιών πίσω από την κτηνωδία.Βγάλτε τα ονόματα τους στη "σέντρα" ΤΩΡΑ...





Ο Κ.Μαρκοπουλος στο twitter του δήλωσε πριν λίγο ότι θα ζητήσει μέσω Βουλής τον φάκελλο του κτήνους της Πάρου. Αποκάλυψε ότι είχε έρθει λαθραία και πήρε πολιτικό άσυλο.


 


Εδώ ξετυλίγεται το κουβάρι της απέλπιδας προσπάθειας για συγκάλυψη του κτήνους. Για να πάρει άσυλο, προφανέστατα είχε χρησιμοποιήσει πλαστά χαρτιά παριστάνοντας τον Αφγανό...!


Θα τον αφήσουν άραγε να αποκαλύψει το κύκλωμα ή θα δηλητηριαστεί σαν τον δολοφόνο του Καντάρη;