Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!


Με αυτό το μεγαλόγδουπο τίτλο, όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν για μία ακόμη φορά να πετάξουν στάχτη στα μάτια των Ελλήνων που υποφέρουν από τους λαθραίους...

Ελέγχθησαν λέει 1500 αλλοδαποί εκ των οποίων οι 500 δεν είχαν χαρτιά!!! Δηλαδή οι 1000 είχαν τι είδους χαρτιά; 

Επίσης με 500 λαθραίους λιγότερους, το κέντρο ανασαίνει καλύτερα πλέον γιατί τι είναι τα 5 εκατομμύρια λαθραίων στην Αθήνα μπροστά στους 500ους; Τέλος δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά ο Σαμαράς στέλνει επίσης 1880 συνοριοφύλακες στον Έβρο για να.... βοηθάνε καλύτερα στην καταμέτρηση των 1500ων λαθραίων που μπουκάρουν κάθε μέρα... Εντωμεταξύ ούτε κουβέντα για άμεσες και μαζικές απελάσεις με το καλό ή το ζόρι... 

Κοροϊδεύει ο μονόφθαλμος τους Έλληνες; Σαφώς και όχι. Οι Έλληνες ξύπνησαν και δεν μασάνε πλέον.. Το να αδειάζεις το κέντρο από 500 ους λαθραίους που θα τους αφήσεις και πάλι ελεύθερους σε 3 ώρες, το να κάνεις σκούπες στο κέντρο και να διώχνεις έτσι τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια λαθραίων στις κοντινές γειτονιές, δεν λύνεται έτσι η κατάσταση. 

Το έχω πει και το ξαναλέω. Μία είναι η λύση. Ο στρατός στο δρόμο να βοηθήσει την αστυνομία, άμεσες και μαζικές απελάσεις με το καλό ή με το ζόρι και φύλαξη των συνόρων με τις σφαίρες, νάρκες και τορπίλες. Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις και το ξέρετε καλά. 

Και είτε σας αρέσει, είτε όχι, αυτές οι λύσεις θα εφαρμοστούν αναγκαστικά και εκ των πραγμάτων, είτε από εσάς τους ίδιους, είτε από την Χρυσή Αυγή η οποία στις μεθεπόμενες εκλογές θα είναι και κυβέρνηση.

υγρο πυρ