Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ...!

Άγρια συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών έγινε στην Κέρκυρα και μάλιστα μέσα σε κατειλημμένο από αναρχοκομμουνιστές Ινστιτούτο Ελαίας (που είναι δημόσιο κτίριο…), στο οποίο τελευταία «φιλοξενούνται» οι «κακόμοιροι κ.τ.λ.» από τους «αλληλέγγυους», δαπάναις του ελληνικού λαού που πληρώνει το… μάρμαρο (φως, νερό κ.τ.λ.).

Η συμπλοκή που έγινε για άγνωστους –μέχρι στιγμής- λόγους, είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών «κακόμοιρων κ.τ.λ.», από χώρες του Μαγκρέμπ (της Βορείου Αφρικής). Μαρτυρίες δεν υπάρχουν για την υπόθεση, καθώς μόλις πλησίαζαν εκεί οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί από τους «κακόμοιρους κ.τ.λ.», οι οποίοι την κοπάνησαν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στην πατρίδα μας (λαθρομετανάστες).

Και οι «αλληλέγγυοι» αναρχοκομμουνιστές «οικοδεσπότες» των λαθρομεταναστών, που ήταν για να τους χωρίσουν; Προφανώς, συνεχίζουν τις… διακοπές τους, μιμούμενοι τον αρχηγό τους τον Τσίπρα, που εδώ κι ένα εικοσαήμερο πάει από νησί σε νησί…