Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αχαϊα:Αλβανοί απειλούν, πυροβολούν και καίνε την ελληνική σημαία-Βίντεο ντοκουμέντο!

Απίστευτη πρόκληση ομάδας Αλβανών στα Καλάβρυτα με βίντεο που ανέβασαν στο youtube στις (21/8) γυρισμένο σε πλαγιά του Χελμού, όπως οι ίδιοι αναφέρουν. 

 

Πυροβολούν με καλάζνικοφ την Ελληνική σημαία, βρίζουν χυδαία και απειλούν. Το προκλητικό βίντεο υπογράφει η ομάδα ''Motorristat Fierak Albanian Stunt''.


Ένα από τα άτομα που διακρίνονται στο βίντεο, κοιτάει αρχικά την κάμερα με το όπλο στο χέρι και λέει: ''Θα σας σκοτώσουμε όλους σας''! Στη συνέχεια τα 6 άτομα που έχουν παραταχθεί, αρχίζουν να πυροβολούν μια ελληνική σημαία που έχουν στήσει απέναντι!

Λίγα δευτερόλεπτα μετά οι πυροβολισμοί σταματούν και αρχίζουν οι ύβρεις και οι απειλές. Ο Αλβανός που μιλούσε αρχικά, πλησιάζει την ελληνική σημαία και της βάζει φωτιά...



Διαψεύδει έως αυτή την ώρα η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας την ύπαρξη σύλληψης αλλοδαπού ο οποίος να εμπλέκεται στην υπόθεση της ανάρτησης του επίμαχου video στο οποίο εμφανίζεται η ομάδα των Αλβανών στις πλαγιές του Χελμού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή των Καλαβρύτων έχει κάνει μια προσαγωγή νεαρού Αλβανού ο οποίος φέρεται να έχει μεταφερθεί στην αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και ανακρίνεται, ενώ δεν έχει και χαρτιά παραμονής. Δείτε το επίμαχο βίντεο...




Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε σε εκπομπή του EXTRA 3 για τους Αλβανούς που γαζώνουν την ελληνική σημαία , καθώς επίσης και για τον Πακιστανό της Πάρου.