Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΚΕΛΕΨΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...!!! ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ

Προσήχθη στην Ασφάλεια και ανακρίνεται ο 21χρονος Πακιστανός, καθώς η Αστυνομία έχει βάσιμες υποψίες ότι είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε την 15χρονη μαθήτρια στην Πάρο.


Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί το αν πρόκειται για τον δράστη της επίθεσης που συγκλόνισε τη χώρα, κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει νωρίς το απόγευμα.

Ο νεαρός είχε εξαφανιστεί από το νησί την επομένη του περιστατικού και εντοπίστηκε στην Αθήνα, όπου έγινε η προσαγωγή του.

Ο 21χρονος εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση. Αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη.


Στις 23 Ιουλίου, η κοπέλα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη στην παραλία Χρυσή Ακτή, όπου βρισκόταν για διακοπές με τη μητέρα και την αδελφή της.

Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό.


Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θεωρούσαν πιθανή την εμπλοκή του 21χρονου στην κακοποίηση της κοπέλας, γι' αυτό και συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα από το δωμάτιό του -το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης-, προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού.

Ιδιαίτερα σημαντικές κρίθηκαν οι αναφορές της μητέρας της 15χρονης, η οποία είπε στην αστυνομία ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, καθώς παρόμοια ρούχα φορούσε τη νύχτα της επίθεσης και ο 21χρονος αλλοδαπός.