Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Πόλεμος το βράδυ στην Ν.Κίο απο συμπλοκές ΡΟΜΑ

Πολεμικές σκηνές έζησαν οι κάτοικοι της Ν.Κίου εχθές το βράδυ, οι σφαίρες από τα Καλάσνικοφ των αθίγγανων έπεφταν βροχή, χαρακτηριστικά  κάτοικος μας μετέφερε πως "πρέπει να έπεσαν πάνω από χίλιες σφαίρες το βράδυ"


Από πληροφορίες, γιατί επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία δεν υπάρχει, στην περιοχή της γέφυρας στην Πάνιτσα πίσω από το βενζινάδικο δυο οικογένειες Ρομά συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να βγουν τα όπλα και να ξεσπάσει  πόλεμος με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Μέχρι αργά την νύχτα οι κάτοικοι της Ν.Κίου άκουγαν τα αυτόματα όπλα των αθίγγανων να πυροβολούν ασταμάτητα. Στην περιοχή και όχι στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας χωρίς όμως να μπορέσουν να επέμβουν για να σταματήσει η σύρραξη.

Όλα αυτά τα περιστατικά που συμβαίνουν της τελευταίες ημέρες αλλά και με την γενικότερη συμπεριφορά των αθίγγανων, έχει πλέων εμπεδωθεί το αίσθημα στους κατοίκους της Αργολίδας πως η αστυνομία άπλα παρακολουθεί χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Φανταστείτε πως από όλη αυτή την πολεμική ατμόσφαιρα στην Ν.Κίο εχθές το βράδυ δεν κατασχέθηκε ούτε μια σφαίρα πόσο μάλλον ένα όπλο. 

Εν αναμονή και επίσημης ενημέρωσης από την αστυνομία.