Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ο Πακιστανός για την δολοφονική επίθεση και τον βιασμό στη 15χρονη!!

Ομολογία ΣΟΚ! «Τη χτύπαγα στα βράχια επειδή αντιστεκόταν»Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου, όταν ο νεαρός άντρας προσήχθη στην Ασφάλεια της Αττικής, αφότου άνδρες της δίωξης εγκλημάτων κατά της ζωής τον εντόπισαν σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, όπου διέμενε με άλλους δυο συμπατριώτες του.

Οι δύο συνελήφθησαν για παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς διαπιστώθηκε πως ήταν παράνομοι στη χώρα.

Η ομολογία του Πακιστανού προκαλεί ανατριχίλα καθώς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την βάναυση επίθεση του στην Μυρτώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ισχυρίστηκε πως εντόπισε στα βράχια τη μικρή που άκουγε μουσική και επιχείρησε να της κλέψει το κινητό. Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε και τότε εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια. Η μικρή συνέχισε να αντιστέκεται και ο δράστης σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να τη χτυπά χωρίς έλεος...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, ο Πακιστανός αρχικά επιχείρησε να κλέψει το κινητό της κοπέλας που εκείνη την ώρα άκουγε μουσική. Η κοπέλα αντιστάθηκε και τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί. Όμως, ο Πακιστανός δεν έμεινε εκεί και επιχείρησε να την βιάσει. Η Μυρτώ συνέχισε να αντιστέκεται και τότε άρχισε να την χτυπάει στα βράχια με πρωτοφανή βαρβαρότητα μέχρι που η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της.

Τότε, ο 21χρονος αντί να καλέσει βοήθεια ή, στην χειρότερη περίπτωση, να τραπεί σε φυγή, την βίασε και την παράτησε στα βράχια της Χρυσής Ακτής να ψυχορραγεί.

Ο Πακιστανός έφτασε πριν λίγο με το πλοίο της γραμμής στην Σύρο όπου αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του νησιού. Αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες και στους δύο λαθρομετανάστες που φιλοξενούσαν τον δράστη αν από την ανάκριση προκύψει ότι γνώριζαν για την εγκληματική του πράξη και το απέκρυψαν από τις Αρχές


Ο 21χρονος έχει υποδείξει το σημείο κοντά στα βράχια που σύμφωνα με την ομολογία του, έσπευσε να ξεφορτωθεί το κινητό της 15χρονης ενώ αστυνομικοί σπεύδουν να το εντοπίσουν.

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταγωγή του με πλοίο στη Σύρο, στην οποία αναμένεται να φτάσει στις 9 το βράδυ ενώ δεν αποκλείεται σήμερα κιόλας να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα του νησιού.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας