Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕ 150.000 ΕΥΡΩ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΦΑΝΤΗ!

Είχε το κεφάλι του ήσυχο ένας γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας με την Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό που εργαζόταν πολλά χρόνια στο σπίτι της οικογένειάς του. Δεν φανταζόταν, όμως, ότι μέρα θα εξαφανιζόταν μαζί με ό,τι είχε και δεν είχε –και ήταν πολλά!
Η 35χρονη αλλοδαπή έμενε μόνη όταν η οικογένεια του ιδιοκτήτη μεγάλου καταστήματος της πόλης έλειπε από το σπίτι. Δεν καθόταν, όμως, με… σταυρωμένα χέρια! Έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη του επιχειρηματία, γνώριζε πού βρίσκονταν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου που ήξερε ότι περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό σε «ζεστά» μετρητά! Το μόνο που της έλειπε, ήταν ο… κωδικός για να το ανοίξει.

Όταν τον ανακάλυψε, το βράδυ της Κυριακής, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, άρπαξε τα 150.000 ευρώ που έκρυβε μέσα ο ιδιοκτήτης και έγινε… καπνός! Όταν επέστρεψε η οικογένεια και δεν την βρήκε στο σπίτι, πίστεψε ότι θα είχε πάει βόλτα και δεν ανησύχησε. Μόλις, όμως, ο επιχειρηματίας βρήκε άδειο το χρηματοκιβώτιο, κατάλαβε ότι η… έμπιστη οικιακή βοηθός ήταν πολύ πιο πονηρή από όσο φανταζόταν! Η κλοπή- «μαμούθ» καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια της Πάτρας που αναζητά τα ίχνη της 35χρονης