Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ...

Λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του την εισβολή στα δωμάτια παραθεριστών, ένας νεαρός αλλοδαπός . Για να ξεφύγει από τον φύλακα του ξενοδοχείου, κατέφυγε σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή, αλλά μέσα στο σκοτάδι βρέθηκε ξαφνικά στο κενό!

Το περιστατικό συνέβη σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου, όταν ο νεαρός από την Ισπανία τρύπωσε σε ένα δωμάτιο οι ένοικοι του οποίου απουσίαζαν και άρπαξε δύο τσάντες με τα διαβατήρια και τις άδειες οδήγησής του, καθώς και όσα χρήματα υπήρχαν. Όμως, τη στιγμή που έβγαινε βρέθηκε αντιμέτωπος με τον φύλακα. Ο αλλοδαπός το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψή του, αλλά ο φύλακας τον καταδίωξε.

Προσπαθώντας να κρυφτεί, κατέφυγε σε μια οικοδομή και ανέβηκε στον δεύτερο όροφο. Όμως, το δάπεδο υποχώρησε κάτω από τα πόδια του με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί σοβαρά! 

Οι αστυνομικοί που είχαν φτάσει ειδοποιημένοι από τον φύλακα, κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε τον διαρρήκτη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

protothema.gr