Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ληστεύουν, σκοτώνουν και μετά την κοπανάνε οι Αλβανοί κακοποιοί

Εμείς εδώ στον «ΕΚ», δεν έχουμε σταματήσει να φωνάζουμε για το χάλι που επικρατεί στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου λοιπόν τον μάγκωσαν. Ο λόγος για έναν 24χρονο Αλβανό κακοποιό, «φρούτο» και αυτός της απόπειρας κάποιων στην Ελλάδα να διαλύσουν τον εθνικό κορμό, ο οποίος συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία μιας 82χρονης, τον Μάιο του 2010, στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς.
Ο τύπος αυτός, μαζί με έναν συνομήλικό του συμπατριώτη του, μπήκαν την 1 Μαΐου του 2010 στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας με σκοπό να τη ληστέψουν. Την έδεσαν, τη φίμωσαν και στο τέλος, της έβαλαν μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει το θάνατο από ασφυξία. 

Στη συνέχεια, έκλεψαν από την οικία της γυναίκας τιμαλφή και χρήματα. Μόλις εξιχνιάστηκε η υπόθεση, σε βάρος των δύο Αλβανών δραστών εκδόθηκαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και αναζητήθηκαν...

Όταν ο 24χρονος συνελήφθη στο Κοσσυφοπέδιο για διακίνηση ναρκωτικών, οι τοπικές αρχές είδαν ότι υπήρχε εναντίον του διεθνές ένταλμα. Σημειώνουμε ότι ο έτερος δράστης είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2011, στο Παρίσι.

elkosmos