Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Τρεις συλλήψεις ΡΟΜΑ για τα άγρια επεισόδια ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 6 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ στο Ζεφύρι

Τρία άτομα ΡΟΜΑ, τα οποία ενέχονται στα επεισόδια που έγιναν στα Άνω Λιόσια Αττικής, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς το τελευταίο τριήμερο και κατηγορούνται για κλοπές, διακεκριμένες κλοπές, φθορές, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Το βράδυ εκείνο μία ομάδα ατόμων είχε συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια και αφού προκάλεσαν φθορές και κλοπές σε καταστήματα και οχήματα, άρχισαν να πυροβολούν με τα κυνηγετικά τους όπλα. Μάλιστα ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως από το σημείο περισυνελέγησαν 26 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Εκείνες τις ώρες συνελήφθη ένας 56χρονος, την ώρα που είχε μπει σε ένα κατάστημα ρούχων και έκλεβε, αφού του είχαν προξενήσει αρκετές ζημιές. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ένας 54χρονος ήταν ένας εξ αυτών που πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε η καραμπίνα, για την οποία δεν διέθετε νόμιμη άδεια.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, συνελήφθη η 52χρονη σύζυγός του, που βρέθηκε εντός της οικίας, ενώ ο ίδιος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του 18ου Ανακριτή Αθηνών. Οι δύο πρώτοι δράστες οδηγήθηκαν ήδη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο τρίτος θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Η έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.