Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΑΣ 10.600 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Δωρεάν… δρομολόγια με το ΚΤΕΛ Χανίων φαίνεται ότι ήθελαν να κάνουν τρεις υπήκοοι Αλγερίας, οι οποίοι έκλεψαν την τσάντα του εισπράκτορα, ενώ βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο. Η τσάντα ήταν γεμάτη με εισιτήρια αξίας 10.600 ευρώ.

Σύμφωνα με τα haniotikanea.gr, οι τρεις Αλγερινοί, ηλικίας 25, 26 και 27 χρόνων, είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου, το οποίο στις 9 το βράδυ ξεκίνησε από τα Χανιά για το Κολυμπάρι. Είχαν κόψει εισιτήριο για τον Ταυρωνίτη. Κατέβηκαν, όμως στη στάση του Πλατανιά.

Αυτό προκάλεσε εντύπωση στον εισπράκτορα, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι του έλειπε η τσάντα. Κατά την επιστροφή του λεωφορείου στα Χανιά είδε τον έναν εκ των τριών Αλγερινών στον Πλατανιά. Τον έπιασε και, εν τέλει, τον συνέλαβε η Αστυνομία. Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν οι άλλοι δύο Αλγερινοί στο Μάλεμε.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων αναφέρεται ότι οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.