Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Οι λαθρομετανάστες απο την Πάτρα μεταφέρονται στην Αθηνα!

Στην Αθήνα οι λαθρομετανάστες από την Πειραϊκή Πατραϊκή

Συνεχίζεται η μεταφορά από την Πάτρα στην Αθήνα, όσων λαθρομεταναστών θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Η μεταφορά γίνεται με λεωφορεία που διαθέτει ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών, σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Ειδικότερα, μεταφέρονται κυρίως λαθρομετανάστες που έμεναν τον τελευταίο καιρό, τόσο στις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου της "Πειραϊκής - Πατραϊκής", όσο και στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων συνοικιών της πόλης. 


Παρ΄όλο που οι εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής τελικά εκκενώθηκαν από τους λαθρομετανάστες ύστερα από τις αντιδράσεις και την έκρηξη οργής των κατοίκων, το πρόβλημα δεν λύθηκε. Αρχικά, στην Πάτρα παραμένουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες που περιφέρονται στους δρόμους και το λιμάνι.

Όσοι αλλοδαποί ήταν μέσα στην Πειραϊκή Πατραϊκή, περίπου 200, σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκαν με 4 λεωφορεία και την συνοδεία της Αστυνομίας στην Αθήνα. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί άφησαν ελεύθερους τους λαθρομετανάστες στην περιοχή της Ομόνοιας δίχως περαιτέρω ελέγχο!

Έτσι εννοούν οι κρατούντες την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, με το να τους πηγαίνουν από την μια περιοχή στην άλλη, μεταφέροντας και διαιωνίζοντας το πρόβλημα.


Η εκκένωση των εγκαταστάσεων απο τους λαθρομετανάστες έγινε ΜΟΝΟ μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του έλλληνα πολίτη Θαναση Λαζανά , απο Αφγανούς λαθρομετανάστες..

σχόλιο: Αντι να κατσουν να βρουν λυση και να προβουν σε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ κατα της λαθρομεταναστευσης, τους πανε απο πολη σε πολη λες και κανουν περιοδεια!