Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ... ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ, ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (...!!!...) ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ...

Λίγες ώρες μόνο κράτησε η...χαρά τεσσάρων νεαρών Πακιστανών που είχαν εισβάλει το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι ομοεθνών τους στο Πέραμα για να τους ληστέψουν. 

Η ληστεία εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου που συνέλαβε την παρέα των 4, ηλικίας 25, 19, 30, 23 ετών, ενώ αναζητεί ακόμα ένα άτομο.

Η αστυνομία ξεκίνησε να ερεύνα την υπόθεση το πρωί της Παρασκευής, μετά την καταγγελία δύο Πακιστανών και μίας 43χρονης από τη Βουλγαρία ότι το προηγούμενο βράδυ πέντε άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία τους και με την απειλή μαχαιριού, τους ανάγκασαν να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση προέκυψε ότι οι 4 νεαροί αλλοδαποί και ένας ακόμα είναι οι δράστες της ληστείας. Άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του ενός, του 30χρονου έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα,
για τέλεση παρόμοιας πράξης στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ ο 23χρονος διέμενε παράνομα στην χώρα.
zougla.gr