Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Σαρώνει η εγκληματικότητα - Δολοφονία ηλικιωμένου στα Γιάννενα - Εισβολή τα ξημερώματα σε σπίτι στην Καλλιθέα - Ομηρεία οικογένειας στην Πεντέλη

Σαρώνει η εγκληματικότητα, την ίδια στιγμή που κράτος και πολιτικοί αδιαφορόυν και κοιτάνε μόνο πως να κάνουν ρουσφέτια λόγω εκλογών και πως να ξεπουλ'ησουν την Ελλάδα σε τραπεζικούς ομίλους και διεθνιστές

Όλα έγιναν στο δημοτικό διαμέρισμα Διμοκόρης Παγωνίου Ιωαννίνων. Εκεί ήταν το σπίτι του ηλικιωμένου, που κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, δεν απαντούσε στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα των συγγενών του, ούτε είχε βγει από το σπίτι του.

Το απόγευμα κάποιοι από τους ανθρώπους του ανησύχησαν και αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι. Χτύπησαν το κουδούνι και ύστερα από λίγο παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα. Οι εικόνες που είδαν τους σόκαραν. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ήταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος και το σπίτι άνω-κάτω!


Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ιατροδικαστής. Ο τελευταίος διαπίστωσε ότι το θύμα μαρτύρησε στα χέρια των δραστών. Το θύμα είχε σπασμένο το αριστερό ζυγωματικό και δύο σφαίρες. Μία στο πάνω μέρος του κεφαλιού και μία στον τράχηλο.


Η αστυνομία εκτιμάει ότι ο άτυχος ένοικος του σπιτιού, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους άγνωστους δράστες που εξάντλησαν την βιαιότητά τους. Τον σκότωσαν και όπως φαίνεται έψαξαν στο σπίτι για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Οι έρευνες συνεχίζονται και σημαντική βοήθεια αναμένεται να δώσουν τα δαχτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι...

Το τελευταίο 48ωρο οι ληστές έχουν χτυπήσει σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, κάνοντας πολίτες να ζούν εφιαλτικές ώρες. Και όλα αυτά, μάλιστα την ώρα που όλες οι προσπάθειες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στην καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης.

Το ένα περιστατικό ήταν στην Πεντέλη, με μια ολόκληρη οικογένεια να κρατείται όμηρος στα χέρια ληστών αλλά και άλλα δυο περιστατικά το βράδυ του Σαββάτου σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, την Γλυφάδα εντείνει την ανασφάλεια. Και στα 2 περιστατικά άγνωστοι επιτέθηκαν σε πολίτες και τους μαχαίρωσαν για λιγα μετρητά ή ένα κινητό τηλέφωνο.