Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΜΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΕΧΟΥΝ ΧΤΗΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΡΚΙΖΑ

Πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ έχει προκαλέσει η νέα συμμορία αλβανών με τα καλάσνικοφ που εδώ και ενάμισι μήνα έχει απλώσει πέπλο τρόμου πάνω από την Αττική και τα μέλη της είναι οπλισμένα ακόμα και με χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει η Αστυνομία πρόκειται για κακοποιούς οι οποίοι συμμετείχαν σε δύο διαφορές εγκληματικές ομάδες.

Όπως αναφέρει σήμερα η «Espresso» δύο από αυτούς ήταν μέλη της συμμορίας των ληστών – βιαστών με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη.

Οι άλλοι δύο προέρχονται από συμμορία που εισέβαλε σε σπίτια και με απίστευτη αγριότητα κρατούσε ομήρους τους ιδιοκτήτες, μέχρι να τους παραδώσουν ό,τι πολύτιμο είχαν.


Και οι τέσσερις κακοποιοί είναι Αλβανοί, όπως και οι πρώην συνεργάτες τους.

Ο τσιλιαδόρος και τα υπόλοιπα μέλη

Σε όλες τις επιθέσεις η σύνθεση της ομάδας είναι ίδια: τέσσερα άτομα εκ των οποίων οι τρεις εισβάλλουν στις οικίες και ο τέταρτος φυλάει τσίλιες. Φορούν πάντα κουκούλες.

Ο αρχηγός, αυτός που έχει το γενικό πρόσταγμα κρατά χειροβομβίδα και απειλεί πως θα την απασφαλίσει αν δεν του αποκαλύψουν οι ιδιοκτήτες που έχουν κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα. Οι άλλοι δύο βάζουν τις κάνες από τα καλάσνικοφ στους κροτάφους των θυμάτων.

Μόλις καταφέρουν να αποσπάσουν τη λεία τους, εξαφανίζονται με αστραπιαίες κινήσεις.

Ήδη έχουν χτυπήσει σε Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα. newsbeast.gr