Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ροτόντα : Αδιαφορία και υποκρισία απο τους πολιτικούς που το μόνο που τους νοιάζει είναι οι ψήφοι..

 Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο το οποίο αποτελεί απόσπασμα από εκπομπή της tv100 και που αναφέρεται στο μείζων πρόβλημα της περιοχής μας.







Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το μέγεθος της προσπάθειας υποβάθμισης της νοημοσύνης των κατοίκων. Η γνωστή ρητορική της κας Γούλα έχει κουράσει σε απίστευτο βαθμό.

Η κυρία αντιδήμαρχος προφανώς ζει στον δικό της φανταστικό κόσμο όπου καθημερινά κάνει φανταστικές περιπολίες προκειμένου να καταγράψει τις πραγματικές παραβάσεις. Καλή μου αντιδήμαρχε, αν είχες κάνει πράξη έστω και το ένα δέκατο από αυτά που αναπαράγεις με τη γνωστή "κασέτα" στην οποία από έξω γράφει με μπλε στυλό "ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ", τότε η περιοχή μας θα είχε έστω και μια αισθητή βελτίωση σε όλα τα τα επίπεδα του τομέα ευθύνης σας.


Μετά από τόσους μήνες ανάδειξης του προβλήματος οι εικόνες που καταγραφούν τη περιοχή δυστυχώς σας εκθέτουν. Το παρεμποριο των "λαθρο"μεταναστών συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και τα αυτοκίνητα βρίσκονται καβαλημένα πάνω στον πεζόδρομο όλες της ώρες της ημέρας και τα οποία δίνουν ιδανική κάλυψη στον κάθε τοξικομανή αλλά και ιδανική κρυψώνα στις μαύρες σακούλες αλλά και τα καροτσάκια των αλλοδαπών μικροπωλητών

Δείτε παρακαλώ κα Γούλα τη παρακάτω χθεσινή φωτογραφία δίπλα από τη κύρια είσοδο του μνημείου και "ελάτε" για δύο δευτερόλεπτα στη ψυχολογία των κατοίκων που ζουν στις διπλανές πολυκατοικίες και οι οποίοι κρατούν ερμητικά κλειστά τις μπαλκονόπορτες τους.




Δείτε τη παρακάτω επίσης χθεσινή φωτογραφία όπου αποτελεί εξαιρετικό δείγμα της γενικότερης εικόνας στο πιο ανοιχτό μέρος της περιοχής. Καμαρώστε τα αυτοκίνητα και τους ανενόχλητους αλλοδαπούς μικροπωλητές οι οποίοι δεν δείχνουν να έχουν καμιά έγνοια για καμιά δημοτική αστυνομία.



Κύριε Αντιδήμαρχε της καθαριότητας και της ανακύκλωσης Θανάση Παππά, τη τελευταία φορά που αναφερθήκατε στο θέμα της Ροτοντας, ήταν όταν τέθηκε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Τότε, αβίαστα ρίξατε το σύνολο των ευθυνών στους "απολίτιστους" κατοίκους οι οποίοι λόγω αυτής της νεοελληνικής νοοτροπίας διατηρούν τη περιοχή στα χάλια που είναι. Εσείς φυσικά δεν κάνατε καμιά αυτοκριτική, δεν παρατηρήσατε τίποτε μεμπτό στο τομέα ευθύνης σας. Έρχεστε σήμερα και επιχειρείτε να μας πείσετε οτι θέλετε να μας "εκπολιτίσετε" με μια αναδυόμενη μπάρα και με αόριστες υποσχέσεις και δράσεις κάπου στο εγγυής μέλλον δίχως ο ίδιος να μας έχετε δείξει ότι έχετε τη δυνατότητα να αποτελέσετε κίνητρο πολιτισμού και προόδου. Και η πρόοδος κε Παππά προυποθέτει οργάνωση κυρίως στα του οίκου σας.

Δείτε τη παρακάτω φωτογραφία όπου μας εστάλη από κάτοικο της περιοχής της Ροτόντας και επί της Δημητρίου Γούναρη, και οποίος καταγγέλλει ότι στη θέση που δείχνει το αριστερό βελάκι και που φαίνεται να υπήρχε απότμηση πεζοδρομίου για κάδο απορριμάτων, έχει τοποθετηθεί από τον επιχειρηματία της καφετερίας που φαίνεται, μια βαριά βάση ομπρέλας προκειμένου να μη μπορέσει κανείς κάτοικος της οικοδομής να τοποθετήσει τον απομακρυσμένο κάδο οποίος για πολλούς μήνες βρισκόταν ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σήμερα πλέον έχει εξαφανιστεί.



Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της οικοδομής έχουν "πέσει στο κενό" ενώ οι εργάτες του δήμου που περνούν κάθε μέρα με τα απορριμματοφόρα, είτε κάνουν πως δεν "...βλέπουν", είτε σας έχουν ενημερώσει και εσείς αδιαφορείτε. Όπως και να χει, όποιος και να φταίει, το θέμα είναι πολύ "χοντρό" και οι φήμες οργιάζουν. Ακριβώς δίπλα (δεξί βέλος) όπου υπάρχει η ράμπα για τα καροτσάκια η πρόσβαση κλείνεται παράνομα από τα τραπεζάκια πάλι της καφετερίας.

Συμφωνούμε λοιπόν κε Αντιδήμαρχε μαζί σας ότι η νοοτροπία του νεοέλληνα δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα, αλλά χρειάζεται να γνωρίζετε ότι πολιτισμός σημαίνει να δίνετε πρώτα το καλό παράδειγμα σεις ως δεσπόζουσα αρχή προκειμένου να δείξετε αλλά και να αποδείξετε ότι κουμάντο στη περιοχή μας και σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης δεν κάνουν κάποιοι επιχειρηματίες και ούτε τα κυκλώματα του παρ εμπορίου, αλλά η εκλεγμένη από τον λαό διοίκηση του Δήμου.

diafotistis.blogspot.com