Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ . ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

livioi-travmaties Μετά την αλγεινή εικόνα που εξακολουθούν να δημιουργούν στα πεντάστερα ξενοδοχεία που φιλοξενούνται σε όλη την Ελλάδα με καβγάδες, τσαμπουκάδες και άγριες φιλονικίες μεταξύ τους (λειτουργώντας ως αποτρεπτικός παράγοντας επισκεπτών στα τουριστικά καταλύματα), οι «βαφτισμένοι» από την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου ως «Λίβυοι αντικαθεστωτικοί» συνεχίζουν να προκαλούν σε ελληνικό έδαφος.

Πριν από δύο εικοσιτετράωρα «νοσηλευομένοι» στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι δημιούργησαν σοβαρό συμβάν διατάραξης και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια και να προκληθεί συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικές πηγές, μπουλούκι Λίβυων που φιλοξενούνται στη χώρα βάσει του «ανθρωπιστικού προγράμματος» Παπουτσή που συνεχίζεται με την παρούσα κυβέρνηση, αρπάχτηκαν μεταξύ τους παρενοχλώντας εργασιακά και το νοσηλευτικό προσωπικό, με τη δικαιολογία ότι «απαιτούσαν από την πρεσβεία τους στην Αθήνα να τους δώσει βίζα και μερικοί να παρατείνουν τη διαμονή τους στη χώρα».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες «τα είπαν μεταξύ τους όχι και σε τόσο ήπιο ύφος» και για λίγο έλειψε να πλακωθούν στο ξύλο. Αλλες πηγές είπαν στη «δημοκρατία» ότι «κάτι έγινε αλλά δεν ήταν σοβαρό». Επισήμως από το Ιατρικό Κέντρο έγινε γνωστό ότι «υπήρξε ένταση με κάποιους που έκαναν φυσιοθεραπείες γιατί δεν είχαν βίζα, αλλά το συμβάν έγινε σε άλλο ιδιωτικό θεραπευτήριο και όχι σε αυτό των βορείων προαστίων».

Να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η ελληνική κυβέρνηση υπό την επίβλεψη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει στήσει προσοδοφόρα επένδυση με ειδικό κέντρο υποδοχής προσφύγων από το γειτονικό κράτος. 

Τα έξοδα νοσηλείας καλύπτονται από αραβικά κράτη, με αποτέλεσμα να έχει στηθεί βιομηχανία περίθαλψης από μεγιστάνες της υγείας που αποσκοπούν στο κέρδος. Το ερώτημα είναι βέβαια κατά πόσον πλήττεται τουριστικά η Ελλάδα από την αθρόα έλευση λαθραίων που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ