Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΧΥΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Ο ΕΒΡΟΣ! “ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ” ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

«Ανοιχτή πληγή» χαρακτηρίζουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τον Έβρο, αφού είναι η μοναδική περιοχή σε ολόκληρη τη χώρα όπου παρατηρείται σημαντική αύξηση στην είσοδο παράνομων μεταναστών για το έτος 2011, παρά το γεγονός ότι σε πανελλαδικό επίπεδο τα νούμερα δείχνουν μείωση.

Μάλιστα, τον Οκτώβριο 2011 καταγράφηκε αριθμός – ρεκόρ στις συλλήψεις λαθρομεταναστών, καθώς σε 1 μόλις μήνα πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή του Έβρου και εντοπίστηκαν από τις αρχές συνολικά 9.626 άτομα. 

Ακολουθεί ο Οκτώβριος του 2010 με 7.817 συλλήψεις μόνο στον Έβρο. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου ΠΡΟΠΟ, το 2011 συνελήφθησαν σε όλη την Ελλάδα 99.368 λαθρομετανάστες, ενώ το 2010 οι συλλήψεις ανέρχονταν σε 132.524, καταγράφηκε δηλαδή μείωση της τάξης του 25%. Αυτό οφείλεται βέβαια στην επιστροφή πολλών αλβανόγυφτων στην πατρίδα τους και στην μείωση εισόδου από αλβανία μεριά.

Ωστόσο, στην περιοχή του Έβρου την περσινή χρονιά παρατηρήθηκε αύξηση των συλλήψεων κατά 16,77%, καθώς συνελήφθησαν συνολικά 54.974, ενώ το 2010 καταγράφηκαν 47.079 συλλήψεις. Παράλληλα, από τα στοιχεία του υπουργείου προκύπτει πως ένα σημαντικό ποσοστό των παράνομων μεταναστών που έχουν συλληφθεί προέρχονται από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν. 

Συγκεκριμένα, από τους 99.368 παράνομους μετανάστες που συνελήφθησαν το 2011 οι 28.528 ήταν από το Αφγανιστάν, άλλοι 19.975 προέρχονταν από το Πακιστάν και 11.733 άτομα ήταν υπήκοοι Αλβανίας.

Επίσης, συνελήφθησαν 5.416 υπήκοοι Μπαγκλαντές, 5.398 από Αλγερία και 3.405 από Μαρόκο, ενώ ακολουθούν άτομα προερχόμενα από Ιράκ, Σομαλία, Παλαιστίνη, Κονγκό, Συρία, Ερυθραία, Τυνησία, καθώς και από πολλές ακόμη χώρες.

Η Ελλάδα σήμερα, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λισσαβόνας, που τόσο πρόθυμα υπέγραψαν κι κυβερνώντες μας, αποτελεί την χωματερή των λαθρομεταναστών της Ευρώπης. (Σ.Σ. Εμείς θα λέμε τον Χ.Υ.Τ.Α. της Ευρώπης). 

Υποχρεούται η χώρα μας να συγκρατεί στα σύνορά της τους λογής – λογής παράνομους μετανάστες, και να απαγορεύει αυστηρώς και δια ροπάλου, την έξοδό τους προς τις χώρες της Ευρώπης!! Δεν επιτρέπουμε να φύγει κανείς από την Ελλάδα. Εν τω μεταξύ με τις αθρόες Ελληνοποιήσεις των παράνομων μεταναστών, έχει αλλοιωθεί ο κοινωνικός ιστός της χώρας, ενώ οι δείκτες εγκληματικότητας όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στην επαρχία, συνεχώς αυξάνονται. 


Την ίδια στιγμή τα αριστερά Κόμματα σχίζουν τα ρούχα τους υπέρ των λαθρομεταναστών ως ένδειξη Δημοκρατίας και ανθρωπισμού, αδιαφορώντας για την κατρακύλα της Πατρίδος.

ΔΩΣΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. Και να είσθε βέβαιοι, ότι αν δοθεί αυτή η εντολή, ούτε κουνούπι δεν θα μπορέσει πλέον να περάσει από τα σύνορα του Έβρου.


Όσο καθυστερεί αυτή η εντολή, θα οδηγούμαστε από το κακό στο χειρότερο.

Οι Προδότες Πολιτικοί μας, που μας οδήγησαν, εκτός των άλλων, σ' αυτή την πρωτοφανή οικονομική κρίση, που δεν φαίνεται να έχει διέξοδο, πότε θα δικασ-θούν για τα εγκλήματα κατά της πατρίδος;

Σταύρος Κονδύλης
Σ.Σ. Για το θέμα έχουμε αναφερθεί χιλιάκις. Μακάρι οι έχοντες την εξουσία να είχαν ασχοληθεί έστω … μονάκις…