Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Αλβανός επιχείρησε να βιάσει 4χρονο Ελληνόπουλο!

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τις αποκαλύψεις - Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα του μικρού, που βρήκε το παιδί της σε κρεβάτι με τον 16χρονο Αλβανό λαθρομετανάστη.


Από «κατόρθωμα» σε «κατόρθωμα» πάνε οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» στην (πρώην;) πατρίδα μας.  

Στο Αγρίνιο, λοιπόν, μια οικογένεια Ελλήνων κατηγορεί 16χρονο Αλβανό, ο οποίος διαμένει στο διπλανό της σπίτι, για απόπειρα ασέλγειας εις βάρος του 4χρονου (!!!) παιδιού της. Πιο συγκεκριμένα, προ ημερών, το μικρό παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του και ξαφνικά χάθηκε. 

Πανικόβλητη η μητέρα του άρχισε να το ψάχνει, και βλέποντας την πόρτα του γειτονικού της σπιτιού ανοικτή μπήκε μέσα για να ρωτήσει, και βρέθηκε μπροστά σ’ ένα αποτρόπαιο θέαμα: το παιδί της βρισκόταν πάνω σ’ ένα κρεβάτι μαζί με τον 16χρονο Αλβανό, με κατεβασμένο το παντελόνι.

Η μητέρα του παιδιού ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, και αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αλβανό επίδοξο βιαστή του παιδιού. Βεβαίως, ο 16χρονος Αλβανός αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι απλώς έπαιζε με τον μικρό γείτονά του. 

Τι παιχνίδι όμως υπάρχει που να παίζεται με… κατεβασμένα παντελόνια;

"Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 4χρονου στην αστυνομία, το παιδί της έπαιζε στην αυλή του σπιτιού, όταν ξαφνικά χάθηκε. ''Έψαχνα και δεν τον έβρισκα πουθενά. Το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό'' είπε αρχικά στους αστυνομικούς...

Βγήκε στον δρόμο και άρχισε να φωνάζει. Κάποια στιγμή μπήκε στο σπίτι των γειτόνων της και βρήκε το μικρό αγόρι να κάθεται μαζί με τον 16χρονο πάνω στο κρεβάτι του, ενώ το παντελόνι του ήταν κατεβασμένο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 16χρονου και τον συνέλαβαν. "

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ασέλγειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Στο μεταξύ, χθες (06-02-2012) το αγοράκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατρικές εξετάσεις.