Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Αχαϊα: Στο εδώλιο ιδιοκτήτης ακινήτου γιατί Αφγανοί αφόδευαν στο χωράφι του!

Πατρινός ιδιοκτήτης ακινήτου, θα καθίσει στις 13 Φεβρουαρίου στο εδώλιο του κατηγορουμένου καθώς κατηγορείται πως σε έλεγχο που έγινε στην περιουσία του από επόπτες της Δημόσιας Υγείας διαπιστώθηκε πως στο εγκαταλελειμμένο κτίριο που υπάρχει στην περιοχή των Μποζαϊτίκων της Πάτρας, είχαν κατασκηνώσει 25 Αφγανοί λαθρομετανάστες.


Σύμφωνα με το dete.gr, δεν υπήρχαν χώροι υγιεινής, με αποτέλεσμα αυτοί να αφοδεύουν στο χωράφι και τα γύρω οικόπεδα! Μάλιστα στο κλητήριο θέσπισμα που έλαβε, σημειώνονται και τα εξής:
"Είχες υποχρέωση να τηρείς καθαρό τον χώρο"!

Ο ιδιοκτήτης του χώρου Κ.Κ. διαμένει πιο πέρα από το συγκεκριμένο σημείο. Στο παλιό γιαπί είχαν φωλιάσει λαθρομετανάστες, όμως "αδυνατούσε" να παρέμβει φοβούμενος ακόμη και για τη ζωή του. 

Τώρα η Πολιτεία τον κατηγορεί γιατί (κατά την άποψή της) θα έπρεπε να είχε φτιάξει... χημικές τουαλέτες για την αφόδευση των λαθρομεταναστών που παρανόμως είχαν μπει στο χώρο του.

Μάλιστα στο κλητήριο θέσπισμα επισημαίνεται ακόμη πως ήταν υποχρεωμένος να καθαρίζει το οικόπεδο από τα περιττώματα και να το διατηρεί καθαρό!


ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ :