Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη αλβανός κατάσκοπος στο αεροδρόμιο Ελευσίνας


ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ...

Μετά τη σύλληψη του αλβανού κατασκόπου στον Άραξο (που φωτογράφιζε τα Α7 Corsair) σήμερα, στις 4 τα χαράματα, συνελήφθη ομοεθνής του να κινείται παράνομα σε χώρους της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας. 

Κατά την προανάκριση ο αλλοδαπός παρουσιάστηκε ως μεθυσμένος και προσποιήθηκε πως δε γνωρίζει ελληνικά, παρ’ όλο που είναι αποδεδειγμένα κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.

Επαφίεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των αρχών του ελληνικού κράτους να ανακαλύψουν για λογαριασμό ποιας δύναμης εργαζόταν το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η Χρυσή Αυγή έχει επανειλημμένως τονίσει πως μέσα στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών κινούνται αθόρυβα πράκτορες ξένων κρατών, που υποσκάπτουν την εθνική μας ασφάλεια. Σημειώστε ότι στην 112 Πτέρυγα Μάχης ανήκουν συγκεκριμένες Μονάδες καίριας σημασίας. 

Η κατοχύρωση δικαιώματος “Έρευνας και Διάσωσης” σχετίζεται με πολλές από τις πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις στο ΝΑ Αιγαίο.

Η σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας έχει ως εξής:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
Αρ. Ανακ. 001/2012
Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ :Σύλληψη Αλβανού Υπήκοου στην 112 ΠΜ
Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 04:00 περίπου, εντοπίστηκε και συνελήφθη, από άνδρες της Ασφάλειας της 112 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, Αλβανός υπήκοος, ο οποίος κινούνταν παράνομα εντός της Μονάδας.Μετά τη σύλληψη, ο άγνωστος άνδρας, παραδόθηκε στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Αντισμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γράψας
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ